Aplicacions Unitat d'Accessibilitat Digital

Comprovar accessibilitat

Comprova l'accessibilitat de la teua pàgina o de diverses pàgines del teu web. Introdueix l'adreça de la teua pàgina principal i rastreja les interiors per a obtindre un informe complet. També pots comprovar diversos enllaços de pàgines concretes.

En el resultat trobaràs un llistat amb els errors que has de modificar segons la mena d'element, el motiu i consells sobre com millorar l'accessibilitat.

El Comprovador funcionarà únicament sota pàgines del domini de la Universitat d'Alacant.

Accedeix al Comprovador

Més informació sobre CAD:UA en la nostra pàgina web

Exemple de web validada amb resultat de 5 errors

Comprovar imatges

Comprova que les imatges de la teua pàgina web són accessibles, tenen descripció i enllaç correcte. El resultat mostrarà totes les imatges amb el seu text alternatiu i estaran marcades si tenen errors.

Comprova imatges

Comprovar encapçalats

Corrobora que l'ordre dels encapçalats siga lògic, que no existisquen salts de nivell entre títols i no quede cap buit. El resultat mostrarà tots els encapçalats segons es mostren en la pàgina i si són incorrectes.

Comprova encapçalats

Comprovar enllaços

Comprova que tots els enllaços són correctes, que tenen un text descriptiu adequat i no hi haja enllaços buits. Es llistaran tots els enllaços amb el seu text i els possibles errors trobats.

Comprova enllaços

Transcripció Automàtica en Línia

Interfície de l'aplicació TAL

Realitza transcripcions automàtiques de veu a text des del so de l'ordinador o un micròfon. Aplicació web que s'executa amb el navegador Google Chrome.

Anar a TAL

Comprovació de contrast de color

Exemple de comprovació de contrast entre colors

Comprova si el contrast entre dos colors compleix els requisits d'accessibilitat, aconseguint un bon ús del color en la teua web o document.

Anar a Contrast de color